Zebra vlees

LeJean Zebra steak

ca. 250 gram

€8,99
LeJean Zebra stoofvlees

ca. 500 gram

€8,49

Zebra vlees

Zebra vlees bestellen? Dat kan snel, voordelig en eenvoudig bij LeJean. Binnen ons assortiment kan je terecht voor de aanschaf van een heerlijke zebra steak of smakelijk zebra stoofvlees. Het vlees is mager en mals, waardoor het vlees vrijwel direct zal smelten op het moment dat je het in je mond stopt. Daarnaast bevat dit vlees bijzonder weinig vet, waardoor het ook nog eens gunstig is voor je gezondheid. Wij vertellen dan ook graag meer over waar dit vlees precies vandaan komt en hoe je het natuurlijk op de beste manier kunt bereiden. Lees snel verder voor meer informatie.

De oorsprong van ons zebra vlees

Het zebra vlees uit ons assortiment is afkomstig uit Zuid-Afrika. Onze zebra’s leven in de vrije natuur en eten dan ook enkel en alleen voedsel dat ze zelf bij elkaar scharrelen. Hierdoor ben je verzekerd van 100% natuurlijk vlees. Doordat de zebra’s vrijwel geen enkele natuurlijke vijanden hebben wordt er op deze dieren gejaagd. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de populatie niet te groot wordt, zodat andere diersoorten geen leefgebied verliezen. Vanzelfsprekend wordt de jacht op deze zoogdieren streng gecontroleerd door de aanwezige autoriteiten in Zuid-Afrika.

De smaak en de bereiding

Zebra vlees heeft een zoete en subtiele smaak en is enorm mals. Doordat de zebra’s op een volledig natuurlijke manier zijn grootgebracht ben je verzekerd van 100% natuurlijk vlees. De kleur van het vlees is donkerrood. Zebravlees is op verschillende manieren te bereiden. Zo is het mogelijk om de zebra steak uit ons assortiment te barbecueën of te bakken in de pan. De bereiding heeft in dit geval veel weg van de bereiding van rundvlees. Eerst bak je het vlees op een hoge temperatuur en vervolgens laat je het op een wat lagere temperatuur gaar worden. Laat het vlees vervolgens enkele minuten rusten, voordat je het zal serveren.

Meer weten?

Wil je meer weten over bovenstaand vlees uit ons assortiment of wil je weten hoe je het vlees bijvoorbeeld het beste kunt marineren? Twijfel dan geen seconde om contact met ons op te nemen. Bel naar +31 (0)70 201 7034 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij beantwoorden al je vragen over zebra vlees met veel plezier.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »