Exotisch vlees

LeJean Bizon ribeye

ca. 300 gram

€22,95
LeJean Krokodil Filet

ca. 500 gram

€23,75
LeJean Kangoeroe filet

ca. 950 gram

€17,55
LeJean Zebra steak

ca. 250 gram

€8,99
LeJean Bizon steak

ca. 2x125 gram

€12,99
LeJean Struisvogel Eye  Filet

ca. 450 gram

€25,19
LeJean Struisvogel steak

ca. 2x125 gram

€10,25
LeJean Bizon stoofvlees

ca. 500 gram

€12,99
LeJean Struisvogel stoofvlees

ca. 500 gram

€8,99
LeJean Zebra stoofvlees

ca. 500 gram

€8,49

Exotisch vlees

Wanneer je op zoek bent naar exotisch vlees zal het je direct opvallen dat je binnen ons assortiment meer dan genoeg mogelijkheden hebt. Wij streven er namelijk naar om vlees van over de gehele wereld beschikbaar te maken voor onze klanten. De meeste mensen in Nederland hebben dit vlees namelijk nog nooit geproefd en ons doel is om dit mogelijk te maken. Doordat wij contact onderhouden met boeren van over de gehele wereld kunnen wij je altijd garanderen dat ons vlees van de hoogst mogelijke kwaliteit is. 

Wat is exotisch vlees?

Wanneer we spreken van exotisch vlees hebben we het in principe over vlees dat niet in ons eigen land verkrijgbaar is. Zo is het binnen ons assortiment bijvoorbeeld mogelijk om struisvogelvlees, krokodillenvlees, kangoeroevlees, zebravlees of bizonvlees aan te schaffen. Al deze vleessoorten hebben een smaak die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt ervaren. Wij raden je dan ook zeker aan om dit vlees eens te proberen. Gelukkig kan je bovenstaand vlees eenvoudig bestellen bij LeJean.

De leefomstandigheden van onze dieren

Bij LeJean hechten we enorm veel waarde aan de leefomstandigheden van de dieren waarvan ons vlees afkomstig is. Al het vlees dat we binnen ons assortiment aanbieden is dat ook afkomstig van dieren die leven onder de meest gunstige omstandigheden. Naar onze mening dragen enkel en alleen deze omstandigheden dan ook bij aan ons bijzonder smaakvolle vlees. Zo hebben de dieren meer dan genoeg bewegingsruimte en weten we precies hoe er verder met de dieren wordt omgegaan. Mochten we dan ook constateren dat er op een onjuiste manier met de dieren wordt omgegaan zullen wij het exotisch vlees afkomstig van deze dieren niet in ons assortiment opnemen.

Contact

Wil je meer weten over de oorsprong van het exotische vlees uit ons assortiment of heb je gewoonweg andere vragen die je aan onze klantenservice wilt stellen? Twijfel dan geen seconde om contact met ons op te nemen en je vragen aan ons te stellen. Wij beantwoorden al je vragen met veel plezier en daarnaast kunnen we je voorzien van deskundig advies. Hierdoor kom jij meer te weten over het vlees uit ons assortiment en natuurlijk kan je dit exotisch vlees snel en gemakkelijk bestellen bij LeJean.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »