Entrecote Roast Black Angus

Nog geen reviews
| Plaats review

Entrecote Roast Black Angus

34,99

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Kies je eigen bezorgmoment of kom afhalen in onze winkel

De entrecôte aan het stuk is ideaal om in z’n geheel te bereiden in een braadslede in de oven of op de barbecue. Dit stuk is magerder dan de ribeye en smaakt daarom medium tot rare bereid het best.

Meer informatie
  • Ras: Black Angus
  • Herkomst: Uruguay
  • Bereiden: Pan, Grillen, BBQ, Oven,
  • Moeilijkheidsgraad: Medium
  • Gewicht: ca. 1000 gram
  • Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen

Waar komt dit vandaan?

BESCHRIJVING

Entrecote aan het Stuk Black Angus 

Entrecote komt van de dunne lende een fijne spier die over de ribben tegen de rugwervels ligt
De entrecote aan het stuk is aanzienlijk magerder dan de ribeye aan het stuk, hierdoor is de entrecote erg geschikt om medium tot rauw te serveren. De minder intensieve bereiding zorgt ervoor dat de vleessappen en smaak optimaal tot zijn recht komt. 
De entrecote aan een stuk leent zich uitstekend om als braadstuk in zijn geheel te braden in een braadpan/slee of op de BBQ het vet bedruipt het vlees tijdens het braden, waardoor het vlees mals blijft en er een goede smaakoverdracht is.

 

Algemene bereidingstips

  1. Ontdooi de entrecote in de koelkast gedurende 24 uur, 
  2. Laat de entrecôte aan het stuk minimaal 2 uur voor bereiding afgedekt op kamertemperatuur komen.
  3. Haal de entrecote uit de verpakking en dep deze droog met keukenpapier
  4. Laat het vet en de vliesjes zitten, deze geven smaak en beschermen het vlees.
  5. Breng het vlees op smaak.
  6. Verwarm de oven voor op 180 °C
  7. Bak de entrecôte in 2-3 minuten rondom bruin en leg hem daarna in een oven van 180°C voor circa 30 minuten (dit is een medium rare bereiding).
  8. Laat het vlees nog 15 minuten rusten onder een theedoek voor het aansnijden.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »