Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Levering tussen 17:00-22:00 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Entrecote Angus Greenlea

12,49

Greenlea grasgevoerd entrecote is puur, eenvoudig, gezond en natuurlijk. Dit resulteert in een gegarandeerde sappige smaak en malse structuur.

Op voorraad (38)
- +
Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 60,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Entrecote Angus Greenlea

Over de entrecote Angus Greenlea

De entrecote is een populaire steak en dat is niet voor niets. De entrecote zit qua smaak en malsheid tussen de ribeye en ossenhaas. De entrecote is gesneden van het achterste van de korte lende van de rund. 

Waar komt de entrecote vandaan?

Deze entrecote komt van Angus Hereford runderen. Dit hoogwaardig vlees komt van Greenlea, een familiebedrijf uit Nieuw-Zeeland. Greenlea hecht veel waarde aan service en procesvernieuwing. Niet alleen op het gebied van kwaliteit en service, maar ook op de manier van uitbenen, verpakken en produceren. Greenlea runderen zijn afkomstig van lokale boerenbedrijven op Nieuw-Zeeland. Het vlees is puur natuur en grasgevoerd, en dat proef je in de sappige smaak en malse structuur. 

Algemene bereiding

De entrecote is een smaakvol stuk vlees dat te bereiden is op de barbecue of in de (grill)pan. We vertellen je graag hoe je de entrecote bereid in de pan.

1. Ontdooi de entrecote in de koelkast gedurende 24 uur.
2. Haal het vlees 30 minuten voor bereiding uit de koelkast. Zo kan het vlees goed op kamertemperatuur komen.
3. Dep de entrecote droog.
4. Verhit ongezouten roomboter in een koekenpan en laat het bruisen.
5. Als het schuim is weggetrokken en de boter begint te kleuren, is het tijd om de entrecotes in de pan te leggen.
6. Bak de entrecotes zo'n 3 minuten en keer halverwege. Houd de boter in beweging. Deze baktijden gelden voor een entrecote van ca. 1½ cm dik. Bij een dikker stuk vlees is de baktijd langer. 
7. Leg de entrecotes losjes in aluminiumfolie en laat het vlees 5 minuten rusten. 

Tip: Eet je liever geen vet? Laat deze wel zitten tijdens de bereiding, want zit zorgt voor de heerlijke smaak. Snijd 'm voor het serveren eraf.

 

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 6854789NZ
  • Herkomst: Nieuw Zeeland
  • Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
  • Kiloprijs: € 49.99
  • Samenstelling: 100% Rundvlees
LeJean Entrecote  Angus Greenlea
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Categorieën
BBQ Rund Varken Gevogelte Lam Exotisch Seafood Halal Dagelijks vlees Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account