Schrijf u in voor onze wekelijkse aanbiedingen
Get the latest updates, news and product offers via email
Abonneer

Entrecote Argentinië

Nog geen reviews
| Plaats review

Entrecote Argentinië

€75,99incl. BTW

  • Gekoeld thuis bezorgd
  • Gratis verzonden vanaf € 40 in NL

Een hele Entrecote ofwel striploin van circa 2.5 kilogram van grasgevoerd Argentijns Rundvlees
Grasgevoerd Zuid-Amerikaans rundvlees uit Argentinië is mals en zacht van smaak.

Meer informatie
  • Herkomst: Argentinië
  • Houdbaarheid: 5 dagen na ontvangst
  • Gewicht: 3000 gram
  • Leveringsconditie: vers
  • Kiloprijs: €37.00
  • Samenstelling: 100% Rundvlees

Waar komt dit vandaan?

BESCHRIJVING

Dit grasgevoerde rundvlees van LeJean komt uit Argentinië. Dit Zuid-Amerikaanse land staat bekend om haar rundvlees. Op de pampas doen de runderen zich te goed aan gras op de uitgestrekte velden.

LeJean importeert rechtstreeks uit Argentinië en heeft de boerderijen zelf bezocht.

De perfecte balans tussen het klimaat en de groene velden zorgen voor de ideale omstandigheden om runderen te houden. Dit alles proef je terug in de smaak en textuur van het vlees.

In Argentinië zijn er twee soorten runderen die het meest worden gebruikt binnen de vleesproductie,  de Aberdeen Angus en de Hereford. Zij hebben alle vrijheid om rond te lopen over de pampa’s. Pampa’s zijn subtropische, natuurlijke graslanden in Zuid-Amerika. Het milde klimaat en de juiste vochtigheid dragen bij aan een uitstekende leefomgeving.

Hoewel de runderen hier in Nederland ook rond kunnen lopen, hebben ze op de pampa’s veel meer ruimte en kunnen zij dus ook meer bewegen. Daarnaast is er ook een verschil in het gras dat de dieren eten in Argentinië en in Nederland. In Argentinië wordt o.a. gebruik gemaakt van alfalfa en klaver. Dankzij de ruime hoeveelheid regen groeien de verschillende grassoorten tot lieshoogte. De runderen leven zo natuurlijk mogelijk en er wordt geen gebruik gemaakt van groeihormonen. Daarnaast worden de runderen niet bijgevoederd met mais of graan. Dat merk je vervolgens weer aan de smaak en malsheid van het vlees.

Naast de hele stukken Striploin en Ribeye bieden we dit vlees ook geportioneerd aan. Altijd een handig voorraadje in de vriezer.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »