Schrijf u in voor onze wekelijkse aanbiedingen
Get the latest updates, news and product offers via email
Abonneer
  • LeJean Dry Aged T-Bone

Dry Aged T-Bone

€25,45incl. BTW

28 Dagen gerijpte T-bone, de bolle kant van de T-bone is de Ossenhaas en de andere kant is de Entrecote.

Meer informatie
  • Herkomst: UK
  • Houdbaarheid: 6 Maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: € 33.93
  • Samenstelling: 100% Rundvlees
  • Voor 15:00 uur besteld = Morgen in Huis
  • Gratis verzonden vanaf € 30

BESCHRIJVING

Dry Agen wordt gedaan om de malsheid en smaak te verrijken. Dry Agen is een proces waar de runderkarkassen worden opgeslagen zonder beschermende verpakking.

Dit gebeurd meestal in een periode van 1 tot 5 weken. In deze periode kan het vlees rijpen. Dit gebeurd in een gekoelde geconditioneerde omgeving.

De temperatuur en het vochtgehalte worden nauwlettend in de gaten gehouden. Het biochemische proces wat op deze manier in gang wordt gezet zorgt voor een unieke smaak en malsheid die alleen beschreven kan worden als Dry Aged rundvlees.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »