Confit de Canard 6 blikken (4/5 st)

Nog geen reviews

Confit de Canard 6 blikken (4/5 st)

116,70 105,00

5 stuks op voorraad van dit gewicht
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Kies je eigen bezorgmoment of kom afhalen in onze winkel

Snel een eenvoudige en smakelijk eendenbout op tafel!

  • Herkomst: Bulgarije
  • Houdbaarheid: minimaal 1 jaar na ontvangst
  • Gewicht: ca. 1350 gram
  • Leveringsconditie: Houdbaar
  • Kiloprijs: €12.96
  • Samenstelling: 100% Eendenvlees, eendenvet en zout

BESCHRIJVING

Confit de Canard

Confits de Canard zijn langzaam gegaarde eendenbouten maximaal in eendenvet en zout. Puur natuurlijke ingrediënten voor een onvergetelijke maaltijd. Gewoon opwarmen en overtollig vet verwijderen. Gebruiksklaar, gewoon opwarmen en serveren.

 

Hoe bereid ik confit de canard?

Onze voorkeur heeft een ovenbereiding, verwarm de oven op 200 ºC en zet in de tussentijd het blik met Confit de Canard zo'n tien minuten in warm water (au bain marie). Het gestolde vet waarin de eendenbouten zijn gekonfijt zal dan iets smelten. Maak het blik open en leg de eendenbouten met het vel naar boven in een ovenschaal en besprenkel het geheel met het overgebleven vet uit het blik. Zet de ovenschaal voor zo'n 10-15 minuten in de oven, en zet vervolgens nog 5 minuten de grillstand van de oven aan. Hierdoor krijgt de eendenbout een heerlijk knapperig velletje.
 
Als je geen oven beschikbaar hebt kunnen de eendenbouten ook in de koekenpan bereiden. De Bouten zijn al kant en klaar gegaard, alleen verwarming volstaat dus. Haal de bouten uit het blik door deze au bain marie te verwarmen zodat het vet smelt (zie ovenbereiding). Schep met een eetlepel wat eendenvet uit het blik en bak hierin de bouten op hoog vuur gedurende 2-3 minuten op de velkant van de bout. Draai de bouten om en laat op laag vuur nog 6  minuten met de deksel op de pan doorgaren.
 

Penelope Confit de Canard zijn:

-Alleen op smaak gebracht met peper en zout.
-Eenvoudig in de oven op te warmen of koekenpan te bereiden.
-Kwaliteit van Penelope.
-Gekonfijte eendenbouten in hun eigen vet.
-Goed te combineren met gebakken aardappelen.
 
 

Contact

Wil je meer weten? of heb je vragen? Wij horen het graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 070-2017034. Je kunt ons uiteraard ook mailen of gebruik maken van de chat functie op de site! 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »