• LeJean Varkens buikspek zonder zwoerd

Varkens buikspek zonder zwoerd

€9,45incl. BTW

Van buikspek worden normaliter speklappen gesneden. In barbecue land word het ook veelal gebruikt om burnt ends van te maken of bijvoorbeeld porchetta.

Meer informatie
  • Herkomst: Nederland
  • Houdbaarheid: 6 Maanden na ontvangst
  • Gewicht: ca. 1,1 kg
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: € 9,45
  • Samenstelling: 100% Varkensvlees
  • Voor 15:00 besteld = Morgen in Huis
  • Gratis verzonden vanaf € 25

BESCHRIJVING

Varkensbuik zonder zwoerd

De varkensbuik ook wel buikspek is zoals de naam al verklapt een stuk van de buik van het varken. De varkensbuiken heb je zonder en met zwoerd. De speklaag van een varken noemen we zwoerd. Beeld je eens een speklap in, en denk dan aan buikspek. Speklappen worden namelijk gesneden van een varkensbuik.

Een varkensbuik moet langzaam gegaard worden. Dit kan op de barbecue in de slowcooker of braadpan. Veel barbecuers maken tegenwoordig burnt ends van een varkensbuik. Maar ook een porchetta is een heuse aanrader. Dit is een gevulde rolade die onder andere gemaakt kan worden van de varkensbuik.

Product informatie

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »