31 December 2017

Vers of Diepvries?

Kwaliteit gegarandeerd

 

Vers

Wij verzenden ons kwaliteitsvlees vacuüm verpakt en gekoeld geleverd, zodat je het direct kunt gebruiken op de dag van levering. Al ons vlees is hygiënisch (vacuüm) verpakt om het te beschermen tijdens het transport.

Wij raden het aan om het vlees uit het vacuüm te halen voor de bereiding en op kamertemperatuur te laten komen. Doordat er weer zuurstof bijkomt, komt het vlees weer mooi op kleur. Na ongeveer 20 minuten heeft het vlees weer zijn natuurlijke kleur terug.

Vlees uit het vacuüm heeft een andere geur. Geen zorgen. De verse natuurlijke geur komt terug nadat het uit het vacuüm is.

 

Diepvries

Wanneer wij het vlees portioneren, wordt dit direct onder extreme lage temperaturen ingevroren. Dit proces gaat dusdanig snel dat alle structuren in tact blijven en er geen beschadigingen aan de cellen zijn. 

 

Wij gebruiken geen enkele toevoegingen om het vlees langer houdbaar te maken, niet in het vers traject en niet in het diepvries proces. Wanneer je het vlees ontdooit (bij voorkeur in de koeling) blijft de kwaliteit gegarandeerd hetzelfde als wanneer je het vers bestelt.

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »