31 December 2017

Vers of Diepvries?

Kwaliteit gegarandeerd

Vers;

Wij verzenden ons kwaliteits vlees naar u, vacuüm verpakt en gekoeld geleverd zodat u het direct kunt gebruiken op de dag van levering.

Al ons vlees is hygiënisch (vacuüm) verpakt om het te beschermen tijdens het transport.

Wij raden u aan om het vlees uit het vacuüm te halen voor de bereiding en op kamertemperatuur te laten komen. Vlees komt dan weer op kleur doordat er weer zuurstof bijkomt. Na ongeveer 20 minuten heeft het vlees weer zijn natuurlijke kleur terug.

Vlees welke uit het vacuüm gehaald wordt heeft een andere geur. De verse natuurlijke geur komt, nadat het uit het vacuüm is, ook weer terug.

Diepvries;

Wanneer wij het vlees portioneren, of onze leveranciers wordt dit direct onder extreme lage temperaturen snel ingevroren.

Dit proces gaat dusdanig snel dat alle structuren in takt blijven en er geen beschadigingen aan de cellen zijn.

Wij gebruiken geen enkele toevoegingen om het vlees langer houdbaar te maken, niet in het vers traject en niet in het diepvries proces.

Wanneer u het vlees ontdooid (bij voorkeur in de koeling) blijft de kwaliteit gegarandeerd hetzelfde als wanneer u het vers besteld.

Niet tevreden, dan ontvangt u een nieuw artikel.

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »