Picanha is dé uitblinker van deze maand. Waarom? Ten eerste, omdat dit gewoonweg een zeer mals en bijzonder stuk vlees is. Daarnaast merken wij dat dit rundvlees te weinig aandacht krijgt in Europa. Ook in Nederland hebben vrij weinig mensen tot op dag van vandaag dit vlees ooit geproefd en het is dan ook ons doel om hier verandering in te brengen. Wat is Picanha en hoe bereid je dit vlees op de beste manier? Dat en meer gaan we je vertellen in dit artikel. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie.
Picanha is dé uitblinker van deze maand. Waarom? Ten eerste, omdat dit gewoonweg een zeer mals en bijzonder stuk vlees is. Daarnaast merken wij dat dit rundvlees te weinig aandacht krijgt in Europa. Ook in Nederland hebben vrij weinig mensen tot op dag van vandaag dit vlees ooit geproefd en het is dan ook ons doel om hier verandering in te brengen. Wat is Picanha en hoe bereid je dit vlees op de beste manier? Dat en meer gaan we je vertellen in dit artikel. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie.