17 September 2019

Duurzaamheid

Vandaag de dag is duurzaamheid een steeds ‘populairder’ begrip in de maatschappij.

De consument vraagt zich af waar het product vandaan komt, welke voeding gebruikt wordt en in welke leefomstandigheden het is groot gebracht.

Duurzaamheid een mooi begrip, maar wat doet LeJean.nl hier nu mee?

Als online specialist in vlees en vis is ons motto "we visit & select"

Zo zien wij altijd waar onze producten vandaan komen, duurzaam zijn opgegroeid of gekweekt en zijn wij in het bezit van diverse keurmerken.

  • Beter leven keurmerk (1, 2 en 3 sterren beter leven)
  • ASC
  • MSC
  • SKAL

Daarnaast versturen wij onze producten in speciale koelboxen. Onze producten worden hierin koud geleverd met herbruikbare koelelementen.

Zodra de bezorger uw bestelling uit de box haalt gaat deze met elementen weer retour naar ons.

De boxen worden indien nodig gereinigd en daarna weer gebruikt. Hiermee reduceren wij zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal.

Indien onze klanten meerdere orders hebben proberen wij in overleg altijd alles in 1 keer te verzenden. Hoe minder kilometers hoe beter.

Het vlees vanuit Nieuw-Zeeland, Australië en Uruguay versturen wij met zeecontainers. Zeevracht is minder milieu belastend dan vliegen. Onderweg kan het verse product dan mooi een "wet-aging" krijgen, geeft meer smaak en het is toch zo'n 4-6 weken varen.

Ons bedrijf is om de hoek van de haven zo rijden we zo min mogelijk kilometers.

Uiteraard doen we meer, zonnepanelen, extra beeldschermen i.p.v. printen, elektrisch rijden en waterbesparing maar dat is wat ons betreft al de standaard.

Heeft u vragen of wilt u ons bezoeken, laat het ons weten u bent altijd welkom. Bel of mail ons gerust.

Met duurzame groet,

LeJean.nl

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »