30 December 2018

100% Made of New Zealand

Nieuw-Zeelands Lamsvlees

 

Als je van eten houdt, zorg je goed voor de producten en de plek waar deze vandaan komen en deel je alleen het beste.
Wanneer je begrijpt dat kwaliteit bij de bron begint, neem je alle benodigde stappen om je eindproducten net zo natuurlijk en gezond te houden als waar je mee begon.
Onze vaardigheden, expertise en toewijding leveren uitzonderlijke kwaliteit in onze producten.

Onze leverancier Silver Fern Farms;

De Nieuw-Zeelandse lammeren worden ondersteund door de Silver Fern Farms belofte van frisheid, malsheid en natuurlijk de goede smaak.
De dieren worden gehouden zoals de natuur dit bedoelt: op de weelderige, groene weiden van vrije uitloop boerderijen in één van de zuiverste landen ter wereld.

Alle Silver Fern Farms lammeren zijn grasgevoerd en met zorg gefokt door collectief gepassioneerde Nieuw-Zeelandse boeren. Deze eigenschappen, samen met het hoogste niveau van voedselveiligheid, zorgen ervoor dat dit merk en de producten wereldwijd gewild zijn.
Onze leverancier Silver Fern Farms is trots op haar vermogen om het beste vlees naar uw behoeften te selecteren. Het is niet alleen van nature mager, maar het komt uit de beste delen van het dier.

Dat betekent dat het vlees consequent mals, sappig en altijd heerlijk is. Het wordt op een juiste wijze gesneden en geportioneerd.
De beste stukken worden voorbereid en verpakt volgens de hoogste normen, zodat er elke keer aan uw verwachtingen van kwaliteit wordt voldaan.

RESPECT
Het eten wat we eten verdient de grootst mogelijke zorg en respect bij elke stap
VAARDIGHEID EN EXPERTISE
Silver Fern Farms gelooft dat haar expertise een betere ervaring geeft met rood vlees
BRON
Het beste rood vlees komt uit Nieuw- Zeeland
MINDER IS MEER
Silver Fern Farms neemt de tijd om het goede te zien in eenvoudige dingen
NATUURLIJK
De beste voedingsmiddelen zijn natuurlijk geproduceerd en gemaakt

Kwaliteitsnormen;


Silver Fern Farms is erg trots op haar inzet voor kwaliteit - zij zien het simpelweg als het respect hebben voor onzenatuurlijke hulpbronnen.

De kwaliteitsnormen, welke zich over de jaren hebben ontwikkeld, zijn de hoeksteen van de positie als een toonaangevende leverancier van vlees en toegevoegde waarde van dierlijke producten aan mondiale markten.
De Silver Fern Farms Quality Management System omvat alle aspecten van de bedrijfsvoering. Deze is ontworpen om de systemen en controles te verstrekken die nodig zijn om consequent hoge kwaliteitsproducten te leveren welke voldoen aan wettelijke eisen.
Belangrijke elementen omvatten toewijding en de naleving van kwaliteitsnormen door management en medewerkers, evaluaties van de prestaties en een focus op continue verbetering.
Silver Fern Farms past de beginselen van HACCP toe om de voedingsbewerkingen te analyseren, zodat elke bewerkingsstap is gericht op de verwezenlijking van de voedselveiligheid.

Kijk hier voor ons lamsvlees overzicht

 

 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »