• LeJean Flank steak
  • LeJean Flank steak

Flank steak

€26,95incl. BTW

Verse flank steak ,ook wel Bavette genoemd, komt van 100 dagen graan gevoerde Angus runderen uit Australië.

Meer informatie
  • Herkomst: Australië
  • Graan gevoerd: 100 Dagen
  • Houdbaarheid: 3 Weken na ontvangst
  • Leveringsconditie: vers
  • Kiloprijs: € 28,75
  • Gekoeld bewaren: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
  • Samenstelling: 100% Rundvlees
  • Voor 13:00 besteld = Morgen in Huis
  • Gratis verzonden vanaf € 25

BESCHRIJVING

Flank steak

De Flank steak wordt door veel slagers en webshops bavette genoemd. Dit komt omdat de benaming bavette oorspronkelijk uit Frankrijk komt. Hier hebben verschillende stukken vlees de benaming bavette. De flank steak wordt daar bavette de flanchet genoemd. Dit komt omdat de structuur van de flank steak overeenkomt met de structuur van flap meat. Flap meat heeft meer marmering (vet dooradering). Hierdoor is dit stuk vlees nog malser dan de flank steak.

LeJean raad aan de flank steak even kort aan te braden en medium rare te eten. Snijdt hem haaks op de draad en geniet van deze fantastische en unieke smaak! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »